Vældegården Børnehave

Vældegården Børnehave

Vældegården Børnehave

Telefon Telefon: 39 65 62 36
E-mail

 

Vældegården Børnehave er en selvejende børnehave i Gentofte med plads til 44 børn. Adressen er Gentoftegade 10, 2820 Gentofte

 

I Vældegårdens Børnehave er der plads til 40 børn, som er fordelt på to aldersintegrerede stuer.

Når vi har projekter og motorikforløb er børnene aldersopdelt, således forskellige kompetencer kan tilgodeses. Vi synger meget og har vores egen "sangskat" og har fællessang en gang om ugen. Vi får indspillet en CD med jævne mellemrum til glæde for både børn og forældre.

Gode sociale relationer er grundlaget for et godt udviklingsmiljø, derfor har vi højt fokus på, hvad der skal til for at støtte og styrke børnene i at skabe gode relationer.
Vi vægter at styrke børnenes kulturelle oplevelser og laver f.eks. vores egen musical, som et skoleforberedende projekt med de ældste børn i foråret før deres skolestart. Vi besøger udstillinger og laver selv kreative projekter, det kan være at male, lave ler-skulpturer eller skulpturer af genbrugsmaterialer.

Vi har to legepladser, som kan noget vidt forskelligt, - der er plads til boldleg, klatrestativer og legehuse på den ene og den anden kan tilbyde cykel- og trafikleg, samt købmandsbutik og "sørøver-skib."

Vi tager på mange ture i vores nær-område, hvor vi benytter os af parker med klatre-træer og bakker man kan trille på eller legepladser med gynger og vipper. Vi har buskort til hele HT-området, som vi benytter os flittigt af. Vi har en Christiania-cykel, som vi kan bruge ved ture med en mindre gruppe børn.

Rediger oplysninger

ÅbningstiderADRESSE

Gentoftegade 10, 2820 Gentofte

Se Rutevejledning til bil - eller Rejseplanen til tog og bus

Adresse

Gentoftegade 10

2820 Gentofte

Se Rutevejledning til bil

Se Rejseplanen til tog og bus