Naturbørnehaven

Naturbørnehaven

Naturbørnehaven

Telefon Telefon: 61 69 57 50
E-mail

 

Naturbørnehaven er en integreret institution (vuggestue og børnehave) i Bjerringbro med plads til 53 børn. Adressen er Mammen Byvej 69, 8850 Bjerringbro

 

Værdigrundlag for MammenFri

Fællesskab
For både børn og voksne på MammenFri mærkes fællesskabet i mødet med andre, hvor JEG bliver til OS, og hvor alle har værdi. Vi både lærer og udvikler os via de relationer og fællesskaber, vi er en del af. Dannelse og vejen henimod det at blive et helstøbt harmonisk menneske er betinget af, at man kan være deltagende i forpligtende fællesskaber.

Dette har betydning for den måde, hvorpå vi tilrettelægger vores dagligdag og aktiviteter på tværs af afdelinger. Vi har fokus på at skabe sammenhængende overgange mellem de forskellige afdelinger (vuggestue, børnehave, skole og SFO), så det enkelte barn oplever tryghed i disse fællesskaber.

Nærvær
På MammenFri ses nærvær ved et engageret personale, der udviser opmærksomhed, interesse og omsorg i relationen til det enkelte barn.

Fokus på det enkelte barns udvikling
På MammenFri har vi et fagligt kompetent personale, der evner at se barnets nærmeste udviklingszone og igangsætte tiltag, der tilgodeser både den personlige, sociale og faglige udvikling.

Rediger oplysninger

ÅbningstiderADRESSE

Mammen Byvej 69, 8850 Bjerringbro

Se Rutevejledning til bil - eller Rejseplanen til tog og bus

Adresse

Mammen Byvej 69

8850 Bjerringbro

Se Rutevejledning til bil

Se Rejseplanen til tog og bus